11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

ØVER TIL NNM

Nordlysdrilliaden går av stabelen i Harstad i 17. mars. I år er Lødingen Drillkorps representert, når 3 av korpsets medlemmer for første gang skal delta i konkurransedrill.

28 012            28 013

Ada Tiller (7), Thea Moen (10), og Kaisa Nymoen (12), har trent drill 10 timer i helga. De gleder seg stort til å få delta på Nordlysdrilliaden for aller første gang, og er klar for å legge seg i hardtrening i ukene fram mot NNM.

28 0155

I år er det nordnorske drillmesterskapet som er det 15 i rekken, lagt til Harstad, med Harstad Skoles Musikkorps som teknisk arrangør. Arrangementet har tidligere år også funnet sted i Bodø, Gravdal, Andenes, og Tromsø.

Jentene fra Lødingen skal konkurrere i klassene "Solo 1 Baton", og "Twirt duet". Drillinstruktør Camilla Lillevik Fagerheim som instruerte jentene i helga, står bak koreografien.

 

 

 

Lødingen Drillkorps har denne sesongen 16 medlemmer fra 7 til 14 år, og trenes av Celina Pettersen Eide, Thea Vollheim, Anja Tiller og Rita M.Pettersen Tolnes.