11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

NY KIRKESIDE

 

Nettsted for kirka legges ned til fordel for en ny

www.lødingen.kirken.no ble lansert i 2012. Vi har brukt WordPress til å lage den.

Løsningen vi har brukt har tjent oss godt. Den har vi hatt for en billig penge. Men dessverre blir den bare så god som bidraget som lages til det, og det har vi slett med i de siste årene.

Nå har menigheten heller bestemt å bruke hovedløsningen som Kirkpartner står for. For det nåværende redaksjon og IT-ansvarlig er det derfor snipp, snapp, snute – eventyret er ute.

Denne nettsiden vil snart bli overført til den nye løsningen. Midlertidige gudstjenesteannonser inntil det er gjort finnes her.

For deg som besøker www.lodingen.kirken.no eller www.lødingen.kirken.no trenger du ikke oppdatere favorittene dine. Samme adresse vil brukes når den nye sida er oppe.

Takk for følgen disse sju år!

Så er det bare å takke for oss i det gamle, og ønske lykke til med den nye løsningen!

Jeg drifter den gamle siden midlertidig inntil de nye er på plass, med det vesentlige av gudstjenesteannonser.  

Christopher D. Briggs