11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

JULA SYNGES OG SPILLES INN

14 011

Denne uken har vi normalt «Vi synger jula inn» i kirkene våre. I år får du «Juleforespill» ved Lødingen Musikkforening i Lødingen Kirke istedenfor. Kom til kirka denne søndagskveld og så får du høre det tradisjonelle juleevangelium pakket inn i vakre toner.

Korsituasjonen har nå tatt seg opp igjen i Lødingen, så det er godt mulig at «Vi synger jula inn» kommer tilbake neste år. Faktisk kan du få pose og sekk, og et forsmak av det som kommer. Et julekor basert på tettstedet, og det nye barnekoret reiser til Vestbygd dagen etter – der det fortsatt er «Vi synger jula inn» også i år ved Vestbygd skole- og amatør korps. Altså er det «Juleforspill» på Lødingen, søndagskveld, og «Vi synger jula inn» i Vestbygd Kirke mandagskveld.