11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Reddet av hunden

 

Gutt (2) borte hele kalde natten: - Reddet av hunden

Lille Tyler var savnet hele natten, men ble passet på av menneskets beste venn.

Den 22 måneder gamle gutten forsvant sporløst fra hjemmet sitt fredag kveld, bare iført T-skjorte og bleie, ifølge South Carolina-avisen The State.

Varmesøkende kamera

Det ble satt i gang en større redningsaksjon, med både blodhunder og helikopter med varmesøkende kamera. Men den lille gutten var ikke å finne - før morgenen etter. Da ble han funnet bak et nabohus, sammen med familiens labrador. Den pelskledde firbente har trolig bidratt til å holde gutten varm gjennom natten, hvor temperaturen falt ned mot fem grader.

- Da han var funnet og de sa at han var ok, tenkte jeg «jøss, hvordan har det skjedd?». Svaret er at det trolig er på grunn av hunden, sier sheriff Jim Matthews i Kershaw til AOL News.

Fant flere dyr

Redningsmannskapene var forbauset over at de ikke kunne finne gutten ved hjelp av det varmesøkende kameraet i skogsområdet de søkte i. Årsaken kan være at han lå tett omslynget med hunden i det kalde været.

Ingen hadde merket at en av familiens to hunder også var borte. Kameraet fanget opp flere dyr, men ingen gutt.

- Å tenke på at en hund har passet på et lite barn hele natten, er akkurat som en film, sier en nabo til lokalstasjonen WIS TV.

Kilde:vg.no