11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Nytt kraftig jordskjelv rammer Japan

 

Et nytt kraftig jordskjelv med en styrke på 7,1 har rammet det nordøstlige Japan, ifølge seismologer. Det er varslet fare for tsunami.

Skjelvet fikk høyhusene i Tokyo til å svaie.

Episenteret for skjelvet ligger i fylket Fukushima, der et atomkraftverk har fått store problemer som følge av det forrige skjelvet.

- Det ristet kjempemye. Ikke slik at bøkene ramlet ned, og ikke som under det store jordskjelvet 11. mars, men det var skikkelig, sier Nagame Hayami, presse- og informasjonsassistent ved den svenske ambassaden i Tokyo, til TT.

Jordskjelvet rammet nøyaktig én måned etter det forrige store skjelvet, som tok livet av minst 13.000 mennesker.

Episenteret skal ifølge CNN være 164 kilometer nordøst for Tokyo. En tsunami er varslet i Ibaraki-fylket, ifølge japansk fjernsyn

Kilde:vg.no