11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Kvinne med barnevogn angrepet av ulv

 

 

Hun gikk tur i Bergshamra sør for Norrtälje i Sverige da to ulvene skal ha gått til angrep. Kvinnen trillet en barnevogn, og familiens hund Tyson gikk løs ved siden av henne.

- Plutselig dukket to ulver opp fra skogen og angrep vår hund Tyson. Den ene tok ham i nakken og løp inn i skogen, sier kvinnens ektemann til den svenske avisen Aftonbladet.

Den andre ulven skal ha gått til angrep på barnevognen kvinnen trillet, hvor datteren hennes lå.
- Min kone flyktet fra stedet, sier ektemannen til avisen.
Kvinnen kom seg hjem, men hunden Tyson er fremdeles forsvunnet. Familien er nå redde for at han er død.
- Jeg våger ikke en gang tenke på hva som kunne ha skjedd med datteren vår.

Ulver i området

Politiet har undersøkt stedet søndag morgen, men kan foreløpig ikke si med sikkerhet om det virkelig er ulv som har angrepet kvinnen og datteren hennes.
- Nå tyder det meste på at det var ulver ettersom det er midt i et ulverevir, sier Hans-Erik Carlström i politiet i Norrtälje.

kilde:vg.nett