11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

NYTT ETABLERERKURS

Det har vært økende pågang for deltakelse til årets etablererkurs, og vi håper og regner med å fylle kurset også i år med engasjerte gründere fra Vesterålen. Siste opptaksfrist nærmer seg og vi går nå ut aktivt for at flest mulig skal bli kjent med tilbudet, og rekker søkerfristen den 24. august.  

Dette sier Roy Pettersen, forretningsutvikler og kursansvarlig ved Fabrikken Næringshage AS.

Vi oppfordrer alle som vurderer å starte egen bedrift eller er i gang med tidlig startfase, om å ta med seg det samlingsbaserte innføringskurset som er støttet av Innovasjon Norge og samtlige Vesterålskommuner inklusiv Lødingen.  

Uten nyskaping, evne til omstilling og vilje til å ta sats, vil Vesterålen kunne stagnere. Det er viktig at alle gode krefter støtter opp om og heier fram initiativtakere med interessante forretningsideer. Kurset passer for nyetablerere i alle bransjer enten en skal starte opp med eget fiskefartøy, drive butikk, bygge reiselivsbedrift, begynne som konsulent, starte snekkerfirma eller kjøre i gang eksportselskap.   

Gjennom 4 kurssamlinger vil det bli gitt tips og råd om viktige faser og fagområder som bør tenkes gjennom fra ide til etablert forretning. Deltakerne vil dra god nytte av hverandre gjennom erfaringsutveksling, gruppearbeid og i tillegg få en del faglig individuell oppfølging fra kursholderne.  Fagtema som blir sentrale er motivasjon, marked, økonomi, myndighetskrav, organisering av bedrift og muligheter/utfordringer ved de ulike forretningsidéer.  Foruten Fabrikken sine egne fagfolk, vil dyktige innledere fra bank/finans, revisjon/regnskap, skatteetat og næringsliv dele sin kunnskap og erfaringer. Deltakerne vil avslutningsvis presentere sine planer for et panel der beste presentasjon og beste forretningside blir premiert.  

Vi oppfordrer alle som går med bedriftsplaner eller nylig har kommet i gang om å ta en sving innom høstens etablererkurs før de satser videre, avslutter Pettersen.

 

For ytterligere informasjon, ta kontakt med kursansvarlig Roy Pettersen

telefon 472 79 764 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.