11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Eggsankere fant død person i fjæra

 

De tre eggsankerne skulle bare plukke måseegg på Hansøya på Røst, da de oppdaget en død person i fjæra.

– De tre personene var på Hansøy utenfor Røst for å plukke egg, og i dag tidlig ringte de politiet etter at de mente å ha funnet en død person, sier politiadvokat Gøril Lund.

Ved 10.30-tiden fredag ankom et Seaking helikopter Hansøya med personell som fikk hentet den avdøde. Det er uklart hvem den avdøde er, og hva som har skjedd med vedkommende.

Vil bli obdusert

– Vedkommende vil bli sendt til obduksjon ved Universitetssykehuset i Nord-Norge, i Tromsø, sier Lund.

– Er det noen mistanke om at noe kriminelt kan ha skjedd?

– Vi kan ikke utelukke at noe straffbart har skjedd, men vi skal først og fremst sjekke om det er noen savnede i området. For tre måneder siden ble det jo meldt fra om en savnet fisker etter et forlis utenfor Røst, sier Lund.

Det var den 4. februar tidligere i år at fiskebåten «Øygar» forsvant, i etterkant ble det funnet vrakrester av styrhuset på båten, men den 54 år gamle fiskeren fra Sandnessjøen ble aldri funnet.

Kilde:nrk.no