11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

NASJONAL BRANNØVELSE 2013

I anledning Brannvernuka 2013 utfordres alle bedrifter, institusjoner, skoler, barnehager, boligselskaper, offentlige kontorer samt familier og privatpersoner til å avholde en brannøvelse i september. 

Alle som har sett en brann på nært hold, har med selvsyn sett hva slags krefter som er i gang. Svært mange blir overrasket over hvor fort en brann kan utvikle seg. Fra en brann oppstår i et rom, til det er så røykfullt og varmt at det er fare for eget liv å være der, kan det i enkelte tilfelle dreie seg om noen få sekunder. Derfor er det viktig å gjennomføre varierte øvelser, slik at man vet hva man skal gjøre i tilfelle brann.

Trykk her for mer informasjon

Trykk her for påmelding

Sakset fra: Lødingen Kommune.