11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

NORDIC BUISINESS LINK

Nordic Business Link er et handlingskraftig og bedriftsrettet prosjekt mellom Sverige, Finland og Norge. Gjennom Nordic Business Link kan din bedrift få bistand til å ta del i de store investeringer som skjer i Nord-Finland og Nord-Sverige. Prosjektet tilbyr:

  • Utvidet markedssjekk med konkrete kontakter
  • Tilrettelagte kundemøter
  • Strategisk sparringspartner i internasjonaliseringsarbeidet, inntil 30 rådgivertimer

Egen andel for deltakelse: kr. 10.000. Reisekostnader i forbindelse med møter in Sverige og Finnland dekkes med 50%.

Har din bedrift produkter eller tjenester som er interessante for et nytt marked? Ta kontakt med oss for mer informasjon:

Olga Goldfain Tlf 959 25085  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anita Andresen tlf 976 94949 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Prosjektet som er finansiert av de tre nord-norske fylkeskommunene, Innovasjon Norge og norske interregmidler eies av Næringsforeningen i Tromsøregionen. Du kan lese mer om prosjektet på www.nordicbusinesslink.eu

Kilde: Lødingen næringsforum