10 052 kopi

14 041

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

.

 

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

0511143

Tlf: 94171605

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

.

TURISTPERM

Lødingen 

oyeistein

http://visit.lodingen360.com/

 

Marked

Hjem

NORDIC BUISINESS LINK

Nordic Business Link er et handlingskraftig og bedriftsrettet prosjekt mellom Sverige, Finland og Norge. Gjennom Nordic Business Link kan din bedrift få bistand til å ta del i de store investeringer som skjer i Nord-Finland og Nord-Sverige. Prosjektet tilbyr:

  • Utvidet markedssjekk med konkrete kontakter
  • Tilrettelagte kundemøter
  • Strategisk sparringspartner i internasjonaliseringsarbeidet, inntil 30 rådgivertimer

Egen andel for deltakelse: kr. 10.000. Reisekostnader i forbindelse med møter in Sverige og Finnland dekkes med 50%.

Har din bedrift produkter eller tjenester som er interessante for et nytt marked? Ta kontakt med oss for mer informasjon:

Olga Goldfain Tlf 959 25085  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Anita Andresen tlf 976 94949 Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Prosjektet som er finansiert av de tre nord-norske fylkeskommunene, Innovasjon Norge og norske interregmidler eies av Næringsforeningen i Tromsøregionen. Du kan lese mer om prosjektet på www.nordicbusinesslink.eu

Kilde: Lødingen næringsforum