11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

ST Bilbygg AS ansetter ny daglig leder


brre

Børre Ellingsen fra Sigerfjord er ansatt som ny daglig leder i ST Bilbygg AS i Lødingen.

Ellingsen, som er 52 år, vil i løpet av sensommeren avløse Erik Schøning som har vært leid inn som daglig leder fra rådgivning­selskapet Schøning International AS.

--Omfanget av vår virksomhet er etter hvert blitt så stor at vi ikke kan basere ledelse av selskapet på innleid daglig leder på deltid, sier styreleder Ivar Råstad. - Vi kommer i løpet av første halvår til å passere omsetningen for hele fjoråret. Markedet for “En ny generasjon dyreskap” for lastebiler og tilhengere er i endring og vekst. Videre ser vi også at vi gjør det bra som leverandør av service- og reparasjonstjenester på ulike type transportskap for lastebiler. At vi så å si har flere bein å stå på, er med på å trygge vår vekst.

ST Bilbygg AS ble stiftet i mars 2009. Selskapets forretningside er å utvikle, produsere og markedsføre godkjente kvalitetsskap for transport av husdyr. Skapene har høstet anerkjennelse blant myndighetene og dyretransportører idet man har fokusert på dyrevelferd og på å gjøre sjåførenes arbeidsdag lettere. I tillegg utfører selskapet reparasjoner og serviceoppdrag på transportskap av ulike typer for tunge kjøretøyer. Selskapet har forhandlere i 6 fylker og satser på hele Norge som marked, etter hvert også Norden.

--Ellingsen har svært allsidig yrkeserfaring og har utmerket seg som en dyktig bedriftsleder i mange år. Han har både høyere teknisk og merkantil utdanning. Vi føler oss sikre på at Ellingsen vil kunne bidra sterkt til videreutvikling og vekst, avslutter Råstad.

--Jeg ser frem til å ta over stillingen som daglig leder av ST Bilbygg AS. Selskapet er veldrevet med et profesjonelt styre og dyktige medarbeidere. Dette lover bra for fremtiden. Jeg regner med å involvere meg i noen av prosjektene til ST Bilbygg AS allerede i sommer. Etter en mjuk overgang regner jeg med å være på plass på heltid 1. september i år, heter det i pressemeldingen.

 

Kontaktpersoner for ytterligere informasjon:
Styreleder Ivar Råstad, telefon 911 80 808, nytilsatt daglig leder Børre Ellingsen, telefon: 913 30 871 eller fungerende daglig leder Erik Schøning, telefon 911 40 926.

Se også www.stbilbygg.no