11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Program Sommer-Lødingen 2011

Fra 1992 har vi hvert eneste år arrangert denne lange kulturuka som strekker seg over to helger med alle hverdagene mellom.

I år er 4. – 12. juni tidsrommet for å vise fram for omverdenen og oss selv at Lødingen er liv laga! Årets program viser at interessen for å medvirke til at det blir innhold i kulturuka er stor. Noe skjer hver eneste dag under Sommer-Lødingen.

Den offisielle åpningen får en ny vri i år ved at Lødingen sykkelklubb stiller opp på husflidskafeen i Vågehamn og åpner Sommer-Lødingen ved å sykle fra Vågehamn til Lødingen.


Kulturstrømkomiteen er hovedkomité for Sommer-Lødingen, men bak hvert enkelt arrangement står en ansvarlig arrangør. Kulturkontoret er sekretariat og skal sørge for at programmet blir laget og distribuert. Alle husstandene på tettstedet får det i postkassene sine, delt ut av Kinoens Venner.

I Vestbygda blir programmet lagt ut på alle butikkene. I tillegg ligger hele programmet på nettsida til kommunen. De som ikke bor i Lødingen kan se en kortversjon av programmet i Harstad Tidende og Bladet Vesterålen.

Programmet inneholder kjente og kjære gjengangere, men også mye nytt av året. Her er det bare å velge og vrake – og det skal være mulig å få med seg det meste. Vi oppfordrer alle innbyggerne å sette av tid til å delta på så mye som mulig – det fortjener alle arrangørene. Dere som ikke bor i kommunen ønskes velkommen til å oppleve Lødingens kulturliv i konsentrert utgave.

Kulturstrømkomiteen ønsker alle arrangørene lykke til og takker for bidragene til årets Sommer- Lødingen!

Les programmet her.

Kilde:Lødingen kommune