11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Lemminkäinen og Mesta sponser Husflidslaget

Nå skal det bli fine grusganger rundt husflidsstua Voje.

De to knuseverkene på Annfinnslett gir gratis grus til Husflidslaget.

Lemminkäinen og Mesta sa begge ja til å bidra med det som skal til av grus når Husflidslaget nå gjør en omfattende opprustningsjobb i og rundt husflidsstua.
- Klart vi hjelper til når det trengs, sier lederne for begge bedrifter. - Det er bare å hente det dere behøver.

Dermed kunne Asbjørn Taraldsen ta fatt med gravemaskinen og fjerne torv, jord og ujevnheter. Kjell Kristiansen har laget en skisse for hvordan området skal se ut. Nå skal de bli slette grusganger, oppstillingsplass for boder og plass der utemøbler kan stå horisontalt og støtt.

Leder i husflidslaget, Anna Turid Fenes, er veldig godt fornøyd med gaven fra knuseverkene.
- Uten deres bidrag hadde vi ikke hatt råd til å gjøre en så omfattende jobb. Dette er fantastisk! Hun takker til alle som har gitt penger til dette og til alle som har bidratt med dugnad på huset. - Men vi har mer vi skal gjøre og vi håper at folk stiller opp. 4. juni skal vi holde åpent for første gang i sommer. Da hadde det vært fint om det meste var i orden.

Innedørs jobber Kjell Kristiansen med å ordne etter at nye og originale vinduer kom på plass i sørveggen.

kilde: vestbygd.no