11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Sangkveld i kirka

Sangkveld i Lødingen søndag kl. 18:00.

I år markeres det over hele landet at det er 175 år siden Elias Blix ble født. Som ekte Nordlandsgutt, født i Gildeskål, var han glad i landsdelen sin. Han fikk likevel ikke virke her i sitt yrkesaktive liv.

Blix var en stor teolog og salmedikter som det er verd å markere. Vi kjenner spesielt godt hans sanger: “No livnar det i lundar” og “ Barndomsminne frå Nordland”, men også sanger som Fedrelandssalmen og andre mye brukte sanger.

Førstkommende søndag kl. 18:00 blir det Elias – Blix – kveld i Lødingen kirke. Kjell Småback skal lede kvelden og Vit Kolos sørger for fint tonefølge på flygelet.

-La oss komme sammen for å synge noen av hans flotte sanger, heter det i en pressemelding fra Lødingen menighet.

Etterpå serveres kaffe og te.Hjertelig velkommen!