12 121

16 104

14 041

12 123

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Takker etter ryddeaksjon

Lødingen: Årets ryddeaksjon er stort sett over. I den forbindelse vil ordføreren rette en stor takk til alle som har deltatt.

Hvert eneste år dukker det opp diverse i grøfter og på veier, når snøen blir borte. Dette ser jo ikke særlig pent ut. Derfor ble Lødingens befolkning oppfordret til å delta i arbeidet med å forskjønne kommunen før 17.mai og sommeren for øvrig.

Og dugnadsinnsatsen er stor på dette området, som på mange andre områder i vår kommune. Skoleklasser, næringsdrivende, lag og foreninger, asylsøkere og en rekke enkeltpersoner har tatt et tak, slik at det nå blir en fryd for øyet både deltakerne i 17.mai toget og den daglige trafikken etter veiene våre. 

Lødingen Kommunes ledelse, både politisk og administrativt er stolt av innsatsen, og vil på denne måten rette en stor takk til alle som var med og tok ansvar for et renere Lødingen. En spesiell takk vil jeg rette til næringsaktørene Kyrre Nibe og Steve Strøm som også tok ansvar for feiing av vinterens strøing, og dermed både forskjønner og øker trafikksikkerheten vår. Alle våre innbyggere ønskes også en fortsatt flott vår! avslutter ordfører Vibeke Tveit.

Kilde:lødingen kommune