11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Behov for ”ildsjeler” til Radio Lødingen

 

Sviktende inntekter de siste årene, har ført til at man nå må se etter alternative løsninger for at Lødingen fortsatt skal kunne ha en lokalradio.

Radio Lødingen har i over 20 år vært en lokal tilbyder av bl.a. nyhetssendinger, musikk og bingo til innbyggerne i Lødingen & omegn.  De siste årene har radioen hatt daglig leder ansatt i 100% stilling. Vedkommende har hatt hovedansvaret for driften av radioen og dens tilhørende hjemmeside. (www.lodingen.com)

Dessverre har sviktende inntekter de siste årene ført til at man nå må se etter alternative løsninger for at Lødingen fortsatt skal kunne ha en lokalradio. Med bakgrunn i den økonomiske situasjonen radioen nå befinner seg i, har styret derfor vedtatt å avslutte arbeidsforholdet til daglig leder. Som et resultat av dette vil nåværende daglig leder dessverre fratre sin stilling i radioen 01. juli.

I et forsøk på å opprettholde Radio Lødingens tilbud til lokalsamfunnet, henvender vi oss nå til dere som et av kommunens mange engasjerte lag og foreninger. Skal Radio Lødingen fortsatt kunne bestå, er vi nå helt avhengig av ildsjeler og frivillige hjelpere.

Vårt håp er at enten et eksisterende miljø eller private ressurspersoner har lyst til å bruke litt av sin fritid for at Lødingen skal kunne opprettholde tradisjonen med egen lokalradio. Aktivitetsnivå og innhold kan til dels justeres i tråd med hvor mye engasjement og ressurser som tilbys.

Har dere ønske om å bidra til å opprettholde et av Lødingens særegne lokaltilbud?  Ta kontakt snarest for en hyggelig radioprat! Opplæring vil bli gitt!

Kontaktinfo: Kirsti Slettbakk
Tlf: 950 76 143 
Mail:  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Kilde:lødingen kommune