11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

BRYGGA SOLGT

Nye eiere av Brygga Hotel

15 092

De nye eierene av Brygga synes Lødingen er en flott plass med stort potensiale, og nyter utsikt mot fjord og fjell.

Firas Abusalah og Rami Saadah overtar nå Brygga Hotel i Lødingen. De nye eierene vil ha åpen fullt fungerende restaurant hver dag. Stedets nyansatte kjøkkensjef vil være på plass i slutten av mai, og vil kunne tilby en ny og spennende meny. Det skal i følge de nye eierene være en dyktig kokk, opprinnelig fra Polen, som har masse erfaring med seg etter å ha reist rundt i verden og jobbet.  

Den populære Quiz`n vil fortsette som før, og kanskje kommer det også tilbud om andre aktiviteter. Uteområdet rundt Brygga ønskes også tatt i bruk etter hvert, for blant annet utendørsaktiviteter for familier.  Det skal satses mer på konserter, og da høre på hva innbyggerene selv har av ønsker. Flere planer for stedet ligger klare, men informasjon om dette vil komme på et senere tidspunkt.

Hostel

I tillegg til romutleie, vil de nye eierene også tilby Hostel oppe på gamle Landia, som et rimeligere tilbud for «backpackere» o.l.

Det satses på et godt samarbeid med de nyoppstartede aktørene ifb med turisme og reiseliv som nå er etablert på stedet, samt med både Narvik og Lofoten.

-Vi satser i Lødingen for vi ønsker å skape noe nytt, samtidig som vi også skal ha det gøy. Vi ønsker også å høre på stedets innbyggere og hva slags tilbud de ønsker etterhvert.  

En god meny skal vi ha.  Der skal være noen dager av og til hvor barn spiser gratis, slik av vi kan få folk ut. Jeg har selv 4 barn, så det betyr mye og kunne legge til rette for familieaktiviteter, både inne og ute.  

Lødingen er en flott plass og ligger strategisk til ang transport, fly og ferge, så vi skal gjøre vårt beste for at dette skal bli et bra tilbud for alle, sier Rami Saadah.

Dato for offesiell åpningsfest av Brygga vil komme i løpet av sommeren. Her vil det legges opp til en stor markering for innbyggerene, hvor blant annet smaksprøver av menyen vil bli servert.

Firas Abusalah kommer fra jobb i restaurantbransjen og har bodd 17 år I Lofoten. Rami Saadah bor for tiden i Oslo, men skal flytte til Lødingen med sin familie. Sistnevnte har økonomibakgrunn, og tar nå master i rettsvitenskap.