11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

SEMINARHELG

Korps, drill, lek og moro. "Eventyret Vestfjorden" er i gang.

30 035

Leen, Emma, Helmi, Lea-Sofie, Live, Elina og June detar på sitt første drill-seminar i helga.

Det er i år 20 gang "Eventyret Vestfjorden" arrangeres.

Drillerer, musikanter og aspiranter fra Lødingen og Vestbygd møtes i helga på Vågehamn skole, for å delta på seminar. I tillegg til intensiv øving og masse ny lærdom fra innleide instruktører, står både basseng og ungdoms-klubb på programmet. 

Som alltid markeres slutten på den intensive øvingshelga med en konsert. Dette skjer søndag kl 16.00 i gymsalen i Vågehamn, som arrangørene håper mange vil slutte opp om. Her vil det også bli salg av kaffe og kaker.

30 036

Cornelia, Sofia, Silje, Saga, Norah og Jenny Elise benyttet pausen til litt lek på klasserommet, hvor jentene har sin soveplass denne helga. 

30 038

Det er korpsene fra Lødingen og Vestbygd som har dannet denne tradisjonen, og som for anledningen går under navnet "Vestfjordmusikken".Sigrunn Mûller Steen, som er dirigent for korpsene, var initiativtakeren som fikk dette i gang for 20 år siden.

Lødingen drillkorps er helt ferske deltagere, når de i år deltar på sitt 3 seminar i Vestbygd.

Men helga ble ikke helt som planlagt for drillkorpset. Drillinstruktøren som var innleid måtte desverre melde avbud i siste liten, grunnet sykdom. Det ødela derimot ikke helgas seminar for jentene. Trenerene sydde sammen et opplegg i full fart, og fikk assistanse av Nina Zakariassen som hjelpetrener. Zakariassen som selv var aktiv medlem i drillkorpset på 90 tallet, ser ikke bort ifra at hun ved senere anledninger stiller sin kompetanse til rådighet, og etter hvert blir fast med i trener-teamet.

 

 

 

31 020 31 010

Øvelse gjør mester...