11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

LØDINGEN KIRKE 17.03.19

Gudstjeneste og dåp

14 031

Søndag er det igjen gudstjeneste på Lødingen. Kirken i vårt prosti har en prekær situasjon i forhold til prestesituasjonen, så når vi i Lødingen skal ha vikarprest er det veldig vanskelig å komme med detaljerte informasjonen i en omtale. Vi ber om forståelse for dette, og gjør det beste for at gudstjenestetilbudet ikke blir redusert.

Tekstlesningene er for 2. søndag i fastetiden - 2. Kor 6, 1-10 Tålmodighet i tjenesten og Lukas 13, 22-30 Den trange dør.

Et barn skal også bæres frem til dåp. Offeret går til eget arbeid. Etter gudstjenesten er det kirkekaffe i skipet. Vi ønsker dere velkommen til gudstjeneste i Lødingen Kirke.

mvh

Christopher Briggs
Kantor