11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

NORDLYSDRILLIADEN 2019

Jentene klare for Drill-NNM 

13 033

Lea Zakariassen Fenes, Kaisa Nymoen, Ada Tiller, og Thea Moen skal representere Lødingen i helgas drillkonkurranse, Nordlysdrilliaden.

I kveld var siste ordinære trening før de 4 jentene i Lødingen Drillkorps drar til Bodø på fredag. Mange timers iherdig trening og helgesamlinger de siste månedene har de nå lagt bak seg, og er klare for å vise sine ferdigheter i NNM.

Bodø Dans og Drill er teknisk arrangør for Nord-Norges store drillfest Nordlysdrilliaden, som foregår i Mørkvedhallen, både lørdag og søndag.

Kaisa, Ada, og Thea deltok på sin første drilliade i Harstad i fjor, noe som gav mersmak. I år har de også fått med seg Lea i troppen sin.

Det vil mest sannsynlig bli direktesending på Lødingensia`s Facebook-side når jentene går på gulvet i Bodø på lørdag. 

Følgende tider: 

Ada Tiller: Solo 1 Baton juvenile kl 09.50

Thea Moen: Drilldans solo preteen beginner kl 10.20

Ada Tiller: Drilldans solo juvenile kl 12.03

Kaisa Nymoen og Lea Zakariassen: Twirl Duett Preteen beginner kl 12.06