11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

LICHTWARCK FYLLER 85

85 år og "still going strong"

18 024

FAST KUNDE I 48 ÅR: Jan Ola Roten stakk innom jubilanten for å få seg en klipp samt en hyggelig prat, noe han har gjort fast siden 1971. 

18 025I 60 år har Otto Lichtwarck jobbet som herrefrisør i Lødingen, det kan man si det står respekt av. Hver dag går han til salongen sin, som holder åpent hele uka bortsett fra lørdag. For da Lichtwarck passerte 70 innvilget han seg nemlig lørdagsfri. 

Jubilanten som ble født i Lofoten og gikk sin læretid i Svolvær, feiret bursdag med middag på "Mama Rosa" sammen med nærmeste familie i går.  I dag var han på plass i salongen, smilende og blid som alltid, med en god klem på lur.

Ikke tenkt å legge fra seg saks og kam med det første.

- Jeg kan jo ikke bare slutte med dette skjønner du, må jo treffe folk og prate. Det er faktisk 60 år siden jeg kom til Lødingen og åpnet salong. Men i 2021 har jeg vært frisør i 70 år, sier Otto Lichtwarck, som mye mulig innehar tittelen norges eldste frisør.

På spørsmål om han da ser seg selv jobbe fremdeles om to år svarer jubilanten tvert, Ja hvis helsa holder så er jeg her.

 

 

 

 

GRATULERER MED DAGEN TIL DEN FLOTTE SPREKE 85 ÅRINGEN!