11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

VESTBYGD KIRKE 06.02.19

Denne søndagen er det gudstjeneste i Vestbygd Kirke. Vi håper virkelig at Vestbygdinger tar seg turen for å støtte opp om kirka si. Som dere vet har menighetsrådet ikke gått med på å kutte gudstjenestene slik som ble foreslått, men det fører til at vi som lokalmenighet må gjøre litt mer selv, når vi ikke får prest - noe som for tiden ikke bare skyldes ny gudstjenesteordning i prostiet men også prestemangel som gjør det svært vanskelig å få prestevikarer.

Vi som jobber i kirken gjør alt vi kan for at dere beholder gudstjenestetilbudet. Denne søndagen sender vi nemlig en liten hær barn og voksne i vårt ny oppstartede Lødingen Kirkes Familiekor. Disse medvirker til gudstjenesten, og skal piffe opp musikken. Gudstjenestelederen er Dagrun Anthonsen som også holder preken. Preketeksten er Johannes 5 v1-15. Offeret er til menighetens eget arbeid. Etterpå er det kaffe i kirkestua som vanlig.

Koret kommer også til å medvirke til Familiekirka, som er gudstjenestetilbudet i Vestbygd Kirke når de ordinære gudstjenestene er blitt redusert. Dette kommer tilbake vi til. Gudstjenesten denne søndagen er egentlig en vanlig gudstjeneste, men det ikke har vært mulig å skaffe prest til den pga situasjonen nettopp nevnt over.

Vi håper å se deg som bor i bygda, og ønsker deg hjertelig velkommen til gudstjeneste i Vestbygd Kirke!

Christopher Briggs