11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

KOR SØKER FLERE SANGFUGLER

Med Christopher Briggs ved pianoet og Mia Heimly som leder, møtes en flott bukett damer til sang i Lødingen kirke.

24 001

Kom og syng med oss, er budskapet fra damene i koret. Korleder Mia Heimly ( ytterst til høyre ) er godt fornøyd med nyetableringen, men vil gjerne ha flere medlemmer.

Det helt ferske sangkoret så dagen lys for bare noen få måneder siden, men har allerede hatt opptredener både i Vestbygd og på sykehjemmet før jul. Grunnet blant annet turnusarbeid, er det litt forskjellig hvor mange som stiller på hver øving, men når alle er tilstedet teller det nyoppstartede koret 15 medlemmer i alle aldre.

-    - Vi har også en par herrer som bruker å vær her men vi vil gjerne ha fler. Både menn og kvinner er hjertelig velkommen sier den unge og positive korlederen Mia Heimly ( 21 ). 

     Damene på kveldens øvelse er skjønt enige i at sang er gøy, så det er bare og hive seg med. For her er ingen kriterier bortsett fra at man liker å synge og ha det sosialt sammen.

     Sangkoret har øving i Lødingen kirke torsdager kl 18.00 - 20.00

 

 

 

K