11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

ELG TIL BEKYMRING

21 012Skal vi ha det sånn..?

- I går var det regelrett en elg som hoppet inn i siden på en bil fra muren bortenfor skolen, og ned inn i bilen. Jeg tenker om elgen gjør noe sånt, er det bare et tidsspørsmål om når det er noen mennesker som blir skadet.

På veien er det mye unger som vandrer, og jeg kjenner på at jeg begynner å bli bekymret for min egen datter som går hver dag langs veien, bla til og fra skolen. Når man selv ikke tørr å gå ut, vil jeg jo ikke sende henne ut langs veien heller. Er det sånn vi skal ha det her..? At folk skal være nødt til å sitte inne fordi at elgen går fritt..?

Viltnemda ble oppringt i går, og da kunne vedkommende der fortelle at de hadde telt 42 elger fra kirka og utover til Nes, og de er på tur innover mot Lødingen!

Er det greit at vi skal ha det sånn..??

Hilsen bekymret innbygger.