11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

.FIKK NY SYKKEL

Rita ordnet opp

15 111

Rita Tiller overrakte Kurt Lian en flunkende ny sykkel fra Lødingen Sport.

Kurt Lian har store deler av sitt liv hatt utfordringer pga helsemessige årsaker. For 2.5 år siden gikk han også igjennom en nyretransplantasjon. Grunnet sin dårlige helse har sykkelen vært et kjært hjelpemiddel for å komme seg imellom på Lødingen. Men en dag i sommer han skulle ut på en liten sykkeltur, var tohjulingen hans plutselig borte. Noen hadde vært så frekk og stjele sykkelen hans.

15 014Sambygding Rita Tiller har lenge gått og tenkt på hvor trist dette var, at han faktisk nesten ikke kunne komme seg på besøk til sin mor i blokka. Hun tok derfor kontakt med flere som skulle selge brukte sykler til en rimelig penge, men disse var allerde vel oppbrukt. Men Rita klarte ikke å legge bort tanken på Kurt, som satt der uten fremkomstmidlet sitt.

- Det er ikke gitt for alle bare å kjøpe seg ny sykkel, så jeg tenkte som så. Lødingen er et sted hvor vi ofte stiller opp og hjelper hverandre, dette må vi jo kunne prøve å gjøre noe med, sier Rita Tiller.

På vei fra jobb i går, la hun så turen innom Knut Kjellbergvik ved Lødingen sport, og presenterte sitt budskap. Svaret kom momentant: -Klart! Kurt skal da slippe å bli sittende "innelåst" for at han ikke har sykkel.

15 0112

Så takket være en omtenksom initiativtaker og en godhjertet butikkinnehaver, kunne Rita Tiller torsdag overbringe sykkelen til en veldig glad og takknemlig Kurt Lian, som også utdypet sin takk til alle som har hjulpet til å lete etter sykkelen som forsvant.