11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

NY SESONG I GANG

Lødingen Drillkorps startet i helga opp igjen etter sommerferien, med 2 dager intensiv trening. Målet for den nye sesongen er NNM i Bodø i mars.

09 091

Ada Tiller ( 8 ), Thea Moen ( 11 ), og Kaisa Nymoen ( 12 ) i full trening.

 

09 096To dagers trening med instuktør fra Bodø, markerte starten på årets sesong for de 3 eldste medlemmene i Lødingen drillkorps.

Trioen stillte på sitt første mesterskap i mars, da Nordlysdrilliaden gikk av stabelen i Harstad, noe som gav mersmak. Så i helga har de fått lære koreografien til hvert sitt solo-nummer som de skal stille med på NNM i Bødø til neste år. Også denne gang har de fått hjelp av den dyktige instruktøren Camilla Lillevik Fagerheim fra Bodø, som skal følge opp jentene frem mot konkurransen i mars.

Også den yngre gruppa i drillkorpset fikk noen timer undervisning i drillteknikk i helga.

09 095

Instruktøren fikk møte de yngste drillerene i korpset, og sett potensialet til hver enkel i forholdt til fremtidlig deltakelse i konkurranse-drill.

Etter endt treningshelg på søndag var det noen timer teori og praksis for trenerene Anja Tiller, Celina Pettersen Eide, og Rita Pettersen Tolnes, for å bli mest mulig forberedt til å kunne trene drillerene best mulig for konkurranse.