11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

HÆRVERK PÅ MINNELUNDEN

I kveld ble det utført hærverk ved minnelunden til Kvitbjørn-ulykka.

09 073

En Lødingsværing kom til da en uvedkommende i kveld saget ned trær rundt minnelunden i Kåringen. Vedkommende som observerte hendelsen, ble truet om å forlate området.

I følge vitnet ble trærne hastig saget ned i løpet av bare ca 5 minutter, før vedkommende raste avgårde fra området i stor fart.

 

09 071Stell av minnelunden blir utført på helt frivillig basis av ildsjeler i Lødingen, og dette går hardt inn på de som sørger for at det er beplantet og fint.

-    -Vi som støtter opp om denne minnelunden er dypt fortvilet over hva som er skjedd på den flotte plassen som vi alle er så stolte av, sier to av ildsjelene Jan Roger Nilsen og Åge Tjeldnes på telefon til Lødingensia i kveld.

Registreringsnummer på kjøretøyet ble tatt, og politiet er kontaktet.