11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

LAVTERKELTILBUD FOR DE ELDRE

27 061På frivillig basis ønsker Marian Five å ta turen til Lødingen sykehjem og gjøre litt ekstra stas på de eldre.

 

 

 

 

 

Marian Five ønsker å gjøre noe koselig for beboerene på sykehjemmet.

Når hun føler for det og formen tilsier det, vil hun gi de litt ekstra pleie i form av å lakke negler, vaske/rulle hår, og kanskje litt make-up, for de som måtte ønske det. Litt sånn ekstra i hverdagen som pleierene ikke har mulighet å gjøre. I den sammenheng fins det ingen midler for å kunne kjøpe inn neglfiler, neglakk, hårruller, hårspay osv, så alt av slike velværeprodukter tas imot med stor takk om noen vil bidra.

- Dette er et lavterkeltilbud, og jeg ser det som en vinn-vinn-situasjon hvor jeg kan gi litt tilbake. Kanskje er det også noen flere som ønsker å være med på tiltaket. Dette er jo ikke noe jeg tar betalt for, og jeg skal for all del ikke gå i næring til verken frisører eller fotpleiere, men bare være et trivselstilbud for beboerene. Jeg vil benytte "salongen" som er på sykehjemmet, samt komme på rommene til de som har behov for det. Så hvis noen har hårprodukter, make-up, neglakk, håndkremer o.l de ikke bruker, tar jeg veldig gjerne imot. Små håndkle med farver hadde også vært koselig, og piffet litt opp, sier Marian Five.