11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Forliste utenfor Lødingen

 

En 66 år gammel fisker fra Alta ble plukket opp av redningshelikopter etter at han forliste med sjarken sin utenfor Lødingen tirsdag ettermiddag.

...

Sea King-helikopter fra 330-skvadronen.(illustrasjonsfoto) Foto: Forsvaret 

Mens jeg sto på dekket kjente jeg at båten ble knust til pinneved under meg. Jeg ble slengt hit og dit, forteller Jan Olav Søril til NRK etter forliset utenfor Lødingen.

66-åringen fra Alta var på vei fra Tverlandet til Honningsvåg i sin nye 24 fots sjark da båten fikk motorstopp og forliste.

Han rakk å ringe 113 for å fortelle at han var i havsnød, og fikk på seg redningsvesten før han havnet i den iskalde sjøen.

Etter å ha tilbrakt 15-20 minutter på et skjær, ble han oppdaget av redningshelikopteret, som fraktet ham til Nordlandssykehuset i Bodø.

Kilde www.blv.no

Les mer på 

http://nrk.no/nyheter/distrikt/nordland/1.7509008