11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Aksjon for kostordning oppdatering

 

Nå har bedrifter på Lødingen trådd støttende til.

Som det ble meldt her på lodingen.com i går i artikkelen Aksjon for kostordning, så trenger foreldreutvalget i Lødingen barnehage rundt 40.000 kroner for å utbedre kjøkkenfasilitetene.

Nå har de fått hjelp, i en pressemelding til Radio Lødingen skriver leder for foreldreutvalget Tom Slettbakk: - fem Lødingen bedrifter har så langt allerede har tatt tak i dette, og sagt at dem vil skaffe tilveie 3 stk oppvaskmaskiner, 1 stk kjølefrys og 5 stk brede overskap.

  Foreldreutvalget ønsker veldig gjerne å takke Lødingen Bilservice AS (ESSO), Bjørn Zakariassen AS, Kanstad Trelast AS, Norway Pelagic AS og Mortenlaks AS for støtten.

Kilde: www.lodingen.com