11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Populære trekkspill-gutter

 

Lødingen: Hver mandag i rundt 15 år har de gledet pasientene på Rehaben med sin trekkspillmusikk.

Trekkpill

 

 

Hver mandag har Trekkspillklubben i Lødingen øvelse i kjelleren på Rehabiliteringssenteret, noe som kommer flere til gode. For etter noen timer i underetagen tar gutta instrumentene under armen og kommer opp for å ha en times underholdning for pasientene.

Trekkspillklubben består av Petter Valvåg, Ronald Bakke, og Bror Hansen på trekkspill, og Ole-Johan Rinø på el-gitar. 

 

002 

Tormod Kristiansen og Torleif Wikestad koser seg med sang og trekkspillmusikk. Mange gode gamle sanger fra svunne tider kom på rekke og rad, og det var ikke fritt for at Torleif sang med på en strofe eller to.

 

024

- Kjempekoselig underholdning. jeg ser fram til dette hver mandag, sier Sylvi Mathisen.

 

020

- Dette er et trivelig innslag som vi ser pasientene setter stor pris på, sier Irene Waage og Gunn Irene Kveen, som var på jobb på Lødingen rehabiliteringsenter mandagskvelden.