11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Taket på Lødingenhallen måkes!

Lødingen idrettshall.Arkivfoto

 

Værutsiktene som er meldt for helga gjør at det må fjernes snø fra taket på Lødingenhallen. Nå mobiliseres alt tilgjengelig mannskap fra kommunen og idrettslaget og andre utfordres til å stille opp på dugnaden

 

 

 

Målingene som er gjort av snømengden tilsier at det begynner å nærme seg faregrensen for hva taket kan tåle - sett i forhold til værutsiktene med mer snø, sludd og regn til over helga.

Teknisk sjef har derfor beordret full utrykning for å få fjernet snøen på de strategisk viktigste områdene på taket. Alternativet er å stenge hallen for all bruk, men hvis taket skulle bryte sammen ville vi stå uten hall i lang tid framover. Så derfor blir det nå tatt affære.

Det er over 10 år siden vi sist var i samme situasjonen.

Kilde: Lødingen kommune / www.lodingen.com