11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Når floa kjæm

Lødingen Revy- og Teaterlag tar sjansen på en utendørsforestilling på Hjertholmen.

Forestillingen som heter "Når floa kjæm" og er skrevet av Torstein Aaring Nilsen, skal vise et bilde av Lødingen anno 1905 og 1911. Revy- og Teaterlaget har fått hjelp av Søren Frank, Sceneinstruktøren i Vesterålen

Det er ikke første gang forestillingen vises, i 2005 måtte man trekke innomhus i Teatersalen, da det ble for vått og vindfullt under premieren. Men forhåpentlig vis blir dagens forestilling, velsignet av værgudene med godt og tjenelig vær.

Forestillingene går av stabelen mandag 6 og tirsdag 7. juni, klokken 1830 begge dager.

Billettprisene er for voksne 200,- kroner og for elever 150,- kroner. Billetter selges på W. Juliussens bokhandel og på Hjertholmen på forestillingsdagene.

Kilde: www.lodingen.com