11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

THE BEATLES KONSERT

Stor stemning i idrettshallen

03 121

Vel 250 publikummere var til stedet da Lødingen Musikkforening og Det Betales fremførte 25 av Beatles sine populære låter.

03 124

-Noe av det beste Lødingen Musikkforening har levert, uttalte flere som hadde møtt opp i idrettshallen, for å få med seg «The Beatles konsert».

Atter en gang presterte Lødingen Musikkforening på høyt nivå under lørdagens konsert med The Beatles som tema. Med seg på kveldens event var det innleid musikalsk støtte fra gruppa Det Betales fra Drammen, bestående av Tor Olsen og Magne Frydenlund. Samt Tor Johnny Enebakk på bass og Skjalg Bjørstad på tangenter.

Tilskuerne var med fra første stund og satte pris på det som ble levert fra scena. En ekstra spiss på kvelden skapte damene i foreninga som alle var tidsriktig kledd i forhold til temaet. Kveldens dirigent var Henning Andreassen.

03 123

Det er bare å takke og bukke Lødingen Musikkforening som har stelt i stand et kjempeflott kulturarrangement for innbyggerne i Lødingen.Tusen takk!