11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

Reisebrev fra Polen

polen5

10.klasse ved Lødingen ungdomskole er på klassetur i Polen.
En liten oppdatering fra dem...
Tekst: Liv Elin Eide 

På søndag var vi i to konsentrasjonsleire; Auschwitz og Birkenau. Guiden losa oss gjennom leirene med sterke historier, og de gjorde sterke inntrykk. I Birkenau leste noen av Lødingens elever dikt og la ned blomster til minne om de falne. På ettermiddag var vi i byen, shopping og shopping, og deretter middag på Hard rock kafe. Alle var strålende fornøyd med dagen.
polen4     polen2
 
 Idag gikk besøket til saltgruven. 135 meter under bakkenivå fikk vi en stor opplevelse. Alt det vi så var laget av salt.
 Da vi var kommet opp på bakkenivå igjen tok bussen oss til sentrum. Krakow skulle "gjøres"igjen. Først måtte tankene fylles på McDonalds. Shopping, kirkebesøk, gocard, hestekjøring og forfriskelser på uterestaurant er stikkord for denne dagen. I 30 graders varme tok det nok på for mange å traske i mange timer. I dag har vi også vært på folkloredans, hvor mange av elevene fikk svinget seg
polen6      polen_3