11 03

16 104

14 041

 

06 02

11 11

 

KN Maskin AS, er et firma i bransjen maskinentreprenør. Firmaet består av 6 fast ansatte, 1 lærling, og en moderne maskinpark

KN Maskin tar arbeid innenfor bl.a. masseforflytting, tomter, veier, vannanlegg, vann og avløp, riving, hyttetomter, hustomter, spillvannsanlegg, drenering jobber, fjellsprenging, leveranse grus, jord, stein, pukk, snørydding/strøsand, industritomter og kosting av veier og P-plasser.

TELEFON: 416 12 502

Kontakt oss for mer informasjon vedrørende våre tjenester.

 

Diverse

..

en hilsen fra Lødingen

se lødingen i bilder..

 

 

.

BygdaSomSykler

.

vgut

www.veslegut.no 

Marked

Hjem

PERLEN VÅR

LØDINGEN- PERLEN VÅR

01 08

Vårt vakre hjemsted, Men dette er for noen år siden. Vi ser "prestgårdsfjøsen" og kirka likeved. Kaller på mennesker som i fordumstid. Kom til den hvitmalte kirke la den prege ditt liv og ditt virke. Med grønne engler,og havet så "lint" og Tjeldsundet og fjella så klare og fin, Jeg er nå litt stolt over at jeg nå kan kalle, dette for heimplassen min.

Har vært det i 52 år, lagt ned engasjenet i arbeid og virke for lokalsamfunnet, og for vår kirke Mye vakkert kan sies om denne plass men også her er det slik, at ikke allting blømer, VI må legge godviljen til, og leve sammen som det seg mennesker "sømer" Så kan vi sammen utvikle en plass hvor de fleste trives vil, I skole, heim og arbeidsplass de gamle for verdig pleie uten at økonomien skrumper inn og rammer "trivselen". Det er elementer som må tè, Om det skal være bra, for oss og leve og bo her.

Irene Andrea Sande